donderdag 5 januari 2012

Stok achter de deur ofwel: kraamkadootjes

 
Mutsje en sjaaltje, hier geshowd door Kaat (poppenkind van ons kleine smurfje)
Ringsling (met eigen label)
Laat ik beginnen een ieder die dit leest een heel erg gelukkig en fantastisch 2012 te wensen! Bij deze...

Ik heb een broek voor ons kleine smurfje geknipt en geregen, maar op de één of andere manier zoek ik steeds smoezen om maar iets anders te doen dan die broek.... Vrienden van mij hebben midden november een dochter gekregen. Als ik dan gelijk vertel dat we laatst op kraamvisite zijn geweest bij een kind van 8 maanden oud, is het toch niet raar om voor een stok achter de deur te zorgen (en die broek nog even te laten liggen...)?
En dus maakte ik een ringsling, een vestje, een mutsje en een sjaaltje. Toevallig zag ik bij haar vandaag precies zo'n mutsje als ik al uit patroon had geknipt. Ik twijfelde nog over de oortjes, maar haar versie trok me over de streep. Wat een lieve oortjes!

P.S. Waarom heb ik nou steeds zo'n ruzie met blogger? Foto's die op de kop staan, foto's die niet daar komen te staan waar ik ze wil hebben, foto's die ik niet met z'n tweetjes naast elkaar kan zetten, tekst die zomaar tussen 2 foto's verschijnt, terwijl ik de foto's netjes onder elkaar wil hebben (en zo staan ze ook als ik het berichtje maak)
Help!


en een handig zakje (en op de kop Grrrrr)
Het vestje (de eerste met eigen label)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten