zaterdag 4 februari 2012

Een broek met onnozele zakken voor onze brekebeen

Het was hier stil, maar ik zat niet stil. 2 weken en 1 dag brak ons kleine smurfje haar linker been. Ze zit nu van tenen tot lies in het gips, heeft daardoor met alles hulp nodig en kan daardoor niet naar school. De eerste dagen probeerde ze me door commando's de hele dag heen en weer te laten rennen; dat is nu gelukkig over, maar ik ben er wel de hele dag druk mee. Rustig naaien is er overdag niet echt bij en 's avonds ben ik toch wel behoorlijk moe. Hier en daar wordt er toch wel een beetje genaaid, maar op internet lees ik op het moment liever dan dat ik zelf heel erg veel schrijf.
Nu toch maar. Eerder schreef ik al dat ik een broek voor ons kleine smurfje zou maken. Hij was klaar vlak voor ze haar been brak en hij blijkt over haar gipsbeen te passen. Maar een joggingbroek is toch comfortabeler en makkelijker over het gipsbeen te krijgen voor een toiletronde.
Over de onnozele zakken: de achterzakken zitten door het tunneltje met lintjes erg laag en als je de broek liggend ziet, valt dat wel mee, maar het valt wel op als je de broek aan ziet (waarvan ik nu geen foto kan laten zien omdat ons kleine smurfje niet op haar gipsbeen mag staan en geen van de andere smurfen hier in huis de broek past).
Close-up voorkant; lintjes door tunneltje aan bovenkant zak
Hele voorkant; elastiek aan onderkant van de pijpen
Achterkant met onnozele achterzakjes
Ons brekebeentje in haar nieuwe broek (echt!)

2 opmerkingen:

 1. Agoss, wat sneu voor je kleine smurf! Dat is niet mis zeg, zoveel gips!
  Het broekje is leuk zeg! En van die onnozele zakjes is zo idd niets te zien. Nog maar eens showen als het gips er weer af is dan ;)
  Beterschap hoor, en sterkte want je bent er maar druk mee en je maakt je ook zorgen. Ik wens haar een voorspedig herstel.
  Groetjes, Mio

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pech voor je dochter. Ik hoop voor jullie dat ze vlug hersteld. Sterkte! Je site is leuk, ik ga dus ook volgen!

  BeantwoordenVerwijderen