dinsdag 2 april 2013

Bijna 4 maanden later....

En het is hoog tijd voor een nieuw bericht.
Het is niet dat ik niets gemaakt heb. Voor ons kleine smurfje maakte ik ook een verjaardagsjurk. Zelfde model als voor onze grote smurf, maar dan in petrol.
Voor juffendag maakte ik een snel-klaar-indianenjurkje voor onze grote smurf (men neme een wit heren T-shirt, kleurt dit met sterke thee, knipt het in de juiste vorm, brengt met textielstiften nog wat geometrische figuren aan, knipt uit de restanten een ceintuur en een hoofdband. Klaar!).
Ondertussen ben ik ook nog bezig met een groot project. Ik weet nog niet hoe het eruit komt te zien. Jullie zouden wel een blik mogen werpen op de verpakking ware het niet dat Photobucket niet doet wat ik wil....
Dan maar zo: wij verwachten een baby-smurfje, ergens in augustus. Vandaar toch wel een kleine naaidip.

Vandaag de laatste knoop aangenaaid op de jurk Polina (Ottobre 01-2013, patroon 25).
Zucht... Ook hier ruzie met  Photobucket. Ik had het plaatje netjes gedraaid.
Jullie zouden ook een foto op model te zien krijgen, maar ik wil mijn smurfjes niet herkenbaar op internet zetten en mijn zorgvuldig aangebrachte versierselen op de foto zijn op raadselachtige wijze weer verdwenen...

Ik heb een korte mouw aan het jurkje gemaakt en zakken toegevoegd.

In de genoemde Ottobre hoort er een schortje bij de jurk:
En dat wil onze grote smurf dus ook. Dat wordt mijn volgende projectje.

Voor daarna heel veel plannen. Rokjes uit "Allemaal rokjes"  van Mme Zsazsa, voor beide smurfjes een Thai Fisherman (uit Ottobre 03-2011, eerder gemaakt als piratenbroeken). misschien nog een paar zomerse tuniekjes, nieuwe kruikenzakken, gordijnen voor op de nieuwe/vernieuwde kamers van onze smurfen.

Zou dat allemaal nog lukken????Geen opmerkingen:

Een reactie posten